ПОЗИВ

ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ ПРОЈЕКАТА КОЈИ ЋЕ СЕ ФИНАНСИРАТИ ИЗ БУЏЕТА

ОПШТИНЕ АРАНЂЕЛОВАЦ ЗА 2022. ГОДИНУ

Датум: 30.07.2021

Поштовани суграђани и суграђанке,


Општина Аранђеловац улази у процес припреме буџета за 2022. годину и жели да укључи своје грађане и грађанке у предлагање и избор пројеката и активности који могу бити финансирани јавним средствима.


Користимо ову прилику да Вас позовемо да током периода од 30. јула до 15.августа 2021. године предложите пројекте и/или активности за које сматрате да могу учинити живот у нашој општини квалитетнијим и лепшим.


С обзиром да се пројекти/активности финансирају из буџета наше општине, важно је да се пројекти које предлажете односе на објекте, односно потребе које су у надлежности локалне самоуправе. (Пројекат може бити капитални пројекат, односно у ширем смислу, пројекат који обухвата изградњу нових објеката или значајне, дугорочне радове на унапређењу постојећих објеката. Такође можете предложити и пројекат од интереса за локалну заједницу који не обухвата изградњу објеката већ скуп других активности које могу унапредити живот наших суграђана.)

Образац за предлагање пројеката можете преузети у Општинском услужном центру општине Аранђеловац, Венац слободе бр.10, од понедељка до петка: 7:00 – 15:00 часова. Попуњене обрасце можете предати у Општинском услужном центру.

Такође, електронску верзију обрасца можете преузети директно са сајта општине Аранђеловац на следећем линку https://arandjelovac.rs (директан) и попуњени образац послати на e-mail руководилац одељења за финансије и рачуноводство finansije@arandjelovac.rs.

На овај начин, Ваши предлози се могу наћи на листи приоритетних пројеката који могу бити финансирани из буџета општине.

Комисија за партиципативно буџетирање ће разматрати степен спремности предложених пројеката за реализацију. Комисија ће саставити Извештај о спроведеном процесу прикупљања предлога пројеката који ће се финансирати из буџета општине Аранђеловац за 2022 годину и организовати гласање на сајту општине.

О начину предлагања пројеката и осталим детаљима акције, информишите се на сајту
општине: https://arandjelovac.rs или путем телефона 034-723-944 радним данима од 8-14 ч.

Previous PostNext Post