Од: Ekoloski centar Staniste <stanisteec@gmail.com>
Date: пет, 12. мар 2021. у 00:48
Subject: Одговор на захтев за приступ информацијама
To: <nacelnik@arandjelovac.rs>

Поштовани г. Петронијевићу.
Припремамо жалбе поверенику за информације од јавног значаја, у вези нашег захтева од 24. новембра 2020. године, који смо упутили свим локалним самоуправама у Србији. Жалбе ћемо послати у понедељак.
Прегледом документације, утврдили смо да од општине Аранђеловац недостају документи под редним бројевима 1 и 4 (Завршни рачун буџета за 2019. годину са расходима исказаним по функционачним класификацијама и Програм пољопривредне политике за 2020. годину).
У допису од 13. јануара ове године, који смо добили од овлашћеног лица за поступање, одговорено нам је да се поменути документи могу наћи на сајту општине, у одељку “Службени гласник”. Међутим, на тој страници службена гласила нису означена одговарајућим бројевима, нису ни поређана по реду, а по свему судећи, бројеви из 2020. године нису ни постављени. Из тог разлога, на тај начин није могуће наћи документе.
Ово је страница са службеним гласилима – https://arandjelovac.rs/arhiva-sluzbenih-glasnika/ Молимо да нам до краја данашњег дана, најкасније у понедељак (15.03), доставите или линкове са којих можемо преузети документе, или нам пошаљите документе, како не бисмо непотребно изјављивали жалбу Поверенику.

С поштовањем
Дејан Максимовић

ЕЦ “Станиште” Вршац
065 8443000


Previous PostNext Post